Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΜΙΞ Τεύχος #268

Λοιπόν ας αρχίσουμε το review για το καινούριο τεύχος του ΚΟΜΙΞ.Το εξώφυλλο είναι σχεδιασμένο από τον Gerben Valkema.Ας περάσουμε στην πρώτη ιστορία που έχει τίτλο "Τα Χρυσά Μήλα", η ιδέα για την ιστορία ανήκει στον Carl Barks ενώ είναι γραμμένη από τον Geoffrey Blum και σχεδιασμένη από τον καταξιωμένο Daan Jippes.H δεύτερη ιστορία έχει τίτλο "Υδραυλικό Φιάσκο" και είναι σε σενάριο και σχέδιο του William Van Horn.Η τρίτη ιστορία, η οποία έχει σαν τίτλο "Η τύχη του Πρωτάρη" είναι εμπνευσμένη από τον Lars Jensen, γραμμένη από τον Christopher Spensen και σχεδιασμένη από τον Vicar.Η επόμενη ιστορία έχει τίτλο "Ο Σκουπιδοπόλεμος" σε έμπνευση του Philippe Le Bars, σενάριο του Les Lilley και σχέδιο του Daniel Branca.H προτελευταία ιστορία είναι σε σενάριο του Frank Jonker και σχέδιο από τον Mau Heymans.Η τελευταία ιστορία του τεύχους είναι σχεδιασμένη και γραμμένη από τον Carl Barks.

2 σχόλια:

  1. Εγω ειμαι συνδρομητης στο περιοδικο, γι αυτο δεν μου το εχουν στειλει ακομα απο το ταχυδρομειο. Εσενα πως σου φανηκε αυτο το τευχος; Καλο; (πολυ αμφιβαλλω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήταν και τόσο καλό αλλά είναι πολύ καλύτερο από κάποια άλλα...Βασικά, η κεντρική ιστορία ήταν αρκετά καλή, αλλά το εξώφυλλο μέτριο(όπως πάντα, βέβαια)...όμως και η τελευταία ιστορία ήταν αρκετά καλή (Μπάρκς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή